خبر هاتحصیل در سایر کشور هاسایر کشور هاکار در سایر کشور هامهاجرت به سایر کشور ها

مواردی که قبل از مهاجرت به دانمارک باید بدانید!

یکی از کشورهای زیبای اروپایی کشور دانمارک است. استانداردهای بالای سطح زندگی در این کشور باعث شده است که مردمان دانمارک، به‌عنوان شادترین مردمان جهان شناخته شوند. به همین دلیل مهاجرت به دانمارک یکی از رویاهایی است که بسیاری از افراد در سر می‌پرورانند.

از طرفی دانمارک دارای زیبایی‌های طبیعی و جاذبه‌های گردشگری زیادی بوده و برای گردشگران نیز کشوری بسیار زیبا و جذاب است؛ بنابراین ویزاهای مختلفی برای مهاجرت به دانمارک وجود دارد تا افراد با توجه به اهدافی که دارند، ویزای مورد نظر خود را دریافت کرده و به دانمارک مهاجرت کنند.

قبل از اینکه بخواهیم به راه‌های مهاجرت به دانمارک و شرایط آن بپردازیم، بهتر است کمی بیشتر درباره دانمارک بدانید. دانمارک کشوری با کمترین فساد اداری در جهان است که آب‌وهوایی 4 فصل دارد. این کشور بیشترین تعداد دوچرخه سوار را داشته و مردمانی شوخ طبع دارد. بیشتر غذاهای دانمارکی نیز از گوشت قرمز و ماهی تهیه می‌شوند.

برای اینکه بیشتر با راه‌های مهاجرت به دانمارک و شرایط آن آشنا شوید، توصیه می‌کنیم که این مقاله را حتما بخوانید.

بیشتر بخوانید: مهاجرت به فنلاند و شرایط آن

راه‌های مهاجرت به دانمارک

مهاجرت به دانمارک
روش‌های مهاجرت به دانمارک

برای مهاجرت به دانمارک نیز مانند سایر کشورهای اروپایی، روش‌های مختلفی وجود دارد که عبارت‌اند از:

1- مهاجرت به دانمارک از طریق تحصیل

دانمارک یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی است؛ زیرا فرصت بسیار خوبی را برای تجربه وضعیت آموزشی و مهارتی برای دانشجویان و یا حتی دانش‌آموزان فراهم می‌کند. در کشور دانمارک، تحصیل در رشته‌های مهندسی و علوم زیستی، علوم اجتماعی و فناوری اطلاعات بسیار پرطرفدار است.

از طرفی افرادی که در این کشور تحصیل می‌کنند، در یک محیط دوستانه به تحصیل خود ادامه خواهند دارد. دانشجویانی که شهروند اتحادیه اروپا هستند، در کشور دانمارک به‌صورت رایگان تحصیل خواهند کرد؛ اما دانشجویان ایرانی برای تحصیل در دانشگاه‌های این کشور باید هزینه‌ای را پرداخت کنند. بسیاری از مقاطع تحصیلی در کشور دانمارک فقط به زبان دانمارکی ارائه می‌شود؛ اما تحصیل در رشته‌های پزشکی و مقاطع دکترا به زبان انگلیسی نیز امکان‌پذیر است.

افرادی که تصمیم دارند برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی به کشور دانمارک مهاجرت کنند، باید مدرک زبان آیلتس با نمره 5.5 و 6 داشته باشند. در صورتی که متقاضی مدرک زبان نداشته باشد، می‌تواند به مدت 6 ماه در یک کالج زبان‌آموزی، دوره زبان را بگذراند.

یکی دیگر از مزایای مهاجرت تحصیلی به دانمارک، اجازه کار همزمان با تحصیل در دانشگاه‌های دانمارک به مدت 20 ساعت در هفته است که دانشجو می‌تواند درآمد کسب کرده و بخشی از هزینه‌های خود را تامین کند.

دانشگاه‌های دانمارک تعداد محدودی بورسیه برای افرادی که شایستگی‌های بسیاری دارند، در نظر گرفته است که عبارت‌اند از:

  •       بورسیه دولت دانمارک DNS
  •       بورسیه مشترک و منافع
  •       بورسیه DIS
  •       بورسیه SESA
  •       بورسیه Prince Frederik

 

2- مهاجرت به دانمارک از طریق کار

یکی از بهترین روش‌های مهاجرت به دانمارک، مهاجرت کاری است. قوانین کاری در کشور دانمارک نیز مانند کشورهای عضو اتحادیه اروپا است؛ یعنی اینکه کارفرمای دانمارکی که نیاز به نیروی کار ماهر دارد، نیاز خود را در یک آگهی قرار داده و این آگهی را 3 بار در کشور دانمارک و کشورهای عضو شینگن منتشر می‌کند.

در صورتی که بعد از 6 ماه، نیروی کار ماهری پیدا نشد، کارفرما اجازه دارد که یک فرد خارجی را استخدام کند. افرادی که دارای مهارت‌های زیر هستند، می‌توانند در کشور دانمارک شغل بسیار خوبی پیدا کرده و به درآمدهای بالایی برسند.

  •       متخصصین IT
  •       پرستاران
  •       دندانپزشکان
  •       پزشکان
  •       متخصصین MBA

,…

در حالت کلی مهاجرت کادر درمان به دانمارک یکی از بهترین روش‌های مهاجرتی به این کشور است که بسیار پرطرفدار بوده و ویزایی به نام ویزای کادر درمان وجود دارد.

مهاجرت به دانمارک
زندگی در دانمارک

3- مهاجرت به دانمارک از طریق سرمایه‌گذاری

یکی دیگر از روش‌های مهاجرت به دانمارک، مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری است که در کشور دانمارک، فرد می‌تواند با ثبت شرکت در این کشور سرمایه‌گذاری کند. افراد خارجی برای ثبت شرکت در دانمارک باید یک شریک از تبعه دانمارک داشته باشند که 51 درصد سهام شرکت را دارا باشد. ثبت شرکت در کشور دانمارک به 2 صورت انجام می‌شود.

·       ثبت شرکت به روش الکترونیکی

این روش ثبت شرکت نیازی به حضور متقاضی ندارد و تمامی مراحل توسط سازمان کار کشور دانمارک انجام شده و تنها نیاز به امضای دیجیتال فرد دارد.

·       ثبت شرکت به روش حضوری

این روش ثبت شرکت در دانمارک در حال بهینه شدن است و ممکن است حدود 2 الی 3 هفته طول بکشد.

افرادی که تصمیم دارند تا با این روش مهاجرتی به دانمارک مهاجرت کنند، باید یک ایده تجاری مشخص داشته باشند و همچنین تمکن مالی لازم را برای تامین هزینه‌های زندگی خود و خانواده‌شان داشته باشند.

بیشتر بخوانید: مهاجرت به سوئد 

4- مهاجرت به دانمارک از طریق تولد

براساس قانون خاک در کشور دانمارک، کودکی که در خاک دانمارک متولد شود، تابعیت این کشور را دریافت خواهد کرد. اگر کودک در جای دیگری از جهان از پدر و مادری دانمارکی متولد شود، باز هم تابعیت دانمارکی را دریافت می‌کند؛ حتی اگر پدر و مادر با یکدیگر ازدواج نکرده باشند.

اگر پدر کودک تابعیت دانمارکی داشته باشد و مادر خارجی باشد، باز هم فرزند تابعیت دانمارکی دریافت می‌کند؛ اما اگر مادر دانمارکی و پدر خارجی باشد، برای تابعیت کودک، دولت دانمارک تصمیم خواهد گرفت.

در هر حال در صورتی که کودکی از پدر و مادر خارجی در خاک دانمارک متولد شود، این کودک بعد از 8 سال می‌تواند، تابعیت کشور دانمارک را دریافت کند. این افراد تا سن 22 سالگی اجازه دارند که دو تابعیتی باشند و بعد از سن 22 سالگی یک تابعیت را انتخاب کنند.

5- مهاجرت به دانمارک از طریق ازدواج

یکی دیگر از روش‌های مهاجرت به دانمارک، مهاجرت از طریق ازدواج است. در این روش مهاجرتی، متقاضی باید با یکی از شهروندان دانمارکی یا کسی که اقامت دائم این کشور را دارد، ازدواج کند؛ البته این روش مهاجرتی دارای شرایطی است که باید تمامی این شرایط رعایت شوند تا متقاضی بتواند تابعیت دانمارک را دریافت کند. از مهم‌ترین شرایط مهاجرت به دانمارک از طریق ازدواج می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  •       متقاضی نباید در زمان ازدواج با یک دانمارکی، همسر دیگری داشته باشد. در صورتی وجود ازدواج قبلی، ارائه مدرک طلاق، فوت همسر و… الزامی است.
  •       فردی که تبعه دانمارک است باید توانایی تامین هزینه‌های زندگی دو نفر را در دانمارک داشته باشد. فرقی نمی‌کند که تبعه دانمارکی زن باشد یا مرد. این فرد باید تمکن مالی کافی برای تامین زندگی دو نفر داشته باشد.
  •       برای ازدواج در دانمارک، شرط سنی بالای 24 سال است و مردان زیر 24 سال در دانمارک حق ازدواج ندارند.
  •       افرادی که از طریق ازدواج به دانمارک مهاجرت می‌کنند، باید بعد از ورود به این کشور زبان دانمارکی را یاد بگیرند تا با جامعه ادغام شده و روند دریافت اقامت دائم آنها تسریع شود.

6- مهاجرت به دانمارک از طریق پناهندگی

افرادی که به هر دلیل قادر به زندگی در کشور خود نیستند و به کشور دانمارک پناهنده می‌شوند، باید دو هفته بعد از ورود به دانمارک، درخواست خود را ارائه دهند تا شرایط آنها بررسی شود.

بعد از آن یک مصاحبه انجام خواهد شد تا ادعای متقاضی مورد بررسی قرار گرفته و ثابت شود. این روش مهاجرتی، روش بسیار سختی است و به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

مهاجرت به دانمارک
زندگی در دانمارک

روش‌های اخذ اقامت دائم، شهروندی و پاسپورت دانمارک

افرادی که 5 سال در دانمارک زندگی کرده باشند و تمامی شرایط لازم را برای دریافت اقامت دائم این کشور داشته باشند. (آموزش زبان دانمارکی، پرداخت مالیات‌ها و…) می‌توانند اقامت دائم این کشور را دریافت کنند.

برای دریافت شهروندی این کشور، مهاجر باید 10 سال در کشور دانمارک زندگی کرده و هیچ سابقه کیفری نداشته باشد؛ همچنین از نظر مالی شرایط خوبی داشته باشد و از تابعیت کشور دیگر خارج شود.

افرادی که بتوانند شهروندی دانمارک را دریافت کنند، می‌توانند برای دریافت پاسپورت دانمارک اقدام کنند. پاسپورت دانمارک یکی از قدرتمندترین پاسپورت‌های جهان است که در حال حاضر در ردیف سوم قرار دارد و دارندگان آن می‌توانند بدون نیاز به دریافت ویزا به 165 کشور دنیا سفر کنند. پاسپورت دانمارک برای افراد بزرگسال 10 ساله و برای کودکان 5 ساله است.

بیشتر بخوانید: ارزش و اعتبار پاسپورت هلند

جمع‌بندی

یکی از کشورهای زیبا و امن اروپایی، کشور دانمارک است که یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت محسوب می‌شود. هر ساله افراد زیادی برای تحصیل، کار یا زندگی به دانمارک مهاجرت می‌کنند.

مهاجرت به دانمارک مزایای زیادی دارد که یکی از این مزایا، زندگی در کنار مردمانی شاد و حضور در کشوری با اقتصاد قوی است. از طرفی افرادی که بتوانند اقامت دائم و شهروندی دانمارک را دریافت کنند، می‌توانند برای دریافت پاسپورت این کشور نیز اقدام کنند. این پاسپورت یکی از قدرتمندترین پاسپورت‌های جهان است.

برای اینکه با کشورهای مختلف دنیا و روش‌های مهاجرت به آنها آشنا شوید، مطالب این سایت به شما کمک خواهند کرد؛ همچنین برای مشاهده آخرین اخبار و مقالات روز مهاجرتی با مهاجر همراه باشید. 

 

سعیده احمدزاده

سعیده احمدزاده به شما کمک می‌کند تا بیشتر با مقوله مهاجرت به کشورهای مختلف جهان و روش‌های مهاجرتی آشنا شده و انتخاب بهتری برای آینده زندگی خود داشته باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا