ویزای پزشکی

ویزای پزشکی آمریکا و دریافت بهترین مراقبت‌های پزشکی 

ویزای پزشکی آمریکا یکی از ویزاهای غیر مهاجرتی است. این ویزا که ۶ ماه اعتبار دارد، به افرادی صادر می‌شود که به مراقبت‌های پزشکی و تخصصی نیاز دارند، اما در کشور خودشان به این مراقبت‌ها دسترسی ندارند. 

این افراد می‌توانند با دریافت ویزای درمانی یا پزشکی، به همراه خانواده (والدین یا همسر و فرزندان) به آمریکا سفر کرده و تا حداقل ۶ ماه در آمریکا بمانند. در صورتی که نیاز به مراقبت‌های درمانی بیشتری بود، این ویزا قابلیت تمدید خواهد داشت. 

اما نکته مهم این است که دولت آمریکا هیچ تعهدی نسبت به پرداخت هزینه‌های درمان ندارد و متقاضی باید تمامی این هزینه‌ها را پرداخت کند. برای اینکه بیشتر با ویزای پزشکی آمریکا و شرایط دریافت آن آشنا شوید، ادامه این مطلب می‌تواند برای شما مفید باشد. 

ویزای پزشکی آمریکا و مهم‌ترین شرایط برای دریافت آن 

ویزای پزشکی آمریکا، ویزایی برای اقامت موقت در خاک آمریکا است. این ویزا که به آن ویزای B-2 نیز گفته می‌شود، مخصوص افرادی است که دارای بیماری سخت و پیچیده‌ای هستند و در کشور خودشان امکانات، تجهیزات یا داروهای درمان وجود ندارد. به طور کلی عدم دسترسی به مراقبت‌های پزشکی در کشور مبدا باعث شده که فرد بیمار تصمیم به سفر درمانی به آمریکا بگیرد. 

البته این افراد علاوه بر اینکه باید مدارک پزشکی کامل و دقیقی داشته باشند، باید توان مالی برای تامین هزینه‌های درمان و اقامت در آمریکا را نیز داشته باشند، زیرا آمریکا کشور گرانی است و کمک هزینه‌ای برای این افراد در آمریکا وجود ندارد. 

در حالت کلی ۴ شرط اصلی برای دریافت ویزای پزشکی آمریکا وجود دارد که این شرایط عبارت‌اند از:‌

  • نامه رسمی از طرف پزشک معالج 

بیمار برای دریافت ویزای پزشکی آمریکا، باید اسناد معتبری داشته باشد تا بتواند بیماری خود را به آفیسر سفارت ثابت کرده و او را برای صدور ویزا قانع کند. در واقع پزشک معالج در کشور مبدا باید یک نامه که بهتر است در سربرگ رسمی باشد، تنظیم کند. این نامه شامل موارد متعددی است که عبارت‌اند از: 

۱- ماهیت بیماری 

۲- تشخیص بیماری و درمان‌هایی که در کشور مبدا صورت گرفته است

۳- نیاز‌های بیمار به مراقبت‌های تخصصی

۴- دلایلی که نشان می‌دهد در کشور مبدا امکان ادامه درمان وجود ندارد

  • نامه پذیرش از طرف پزشک متخصص یا مرکز درمانی در ایالات متحده

بیمار باید یک پزشک متخصص یا یک مرکز درمانی در آمریکا پیدا کرده و از آنها برای ادامه درمان نامه پذیرش دریافت کند. در این نامه پزشک یا مرکز درمانی باید متعهد شوند که ادامه درمان بیمار را بر عهده خواهند گرفت، همچنین هزینه‌های درمان و طول دوره درمان به صورت تخمینی در نامه درج شود. 

با خدمات ویزای پزشکی آمریکا در هلدینگ مهاجر،‌ می‌توانید از بهترین بیمارستان‌های آمریکا پذیرش بگیرید. 

  • تاییدیه پزشک سفارت 

بیمار برای دریافت ویزای پزشکی آمریکا، باید توسط پزشک سفارت معاینه شود. هدف از این معاینه تایید بیماری و البته پیشگیری از شیوع بیماری‌های واگیردار در آمریکا است. 

  • ارائه گواهی تمکن مالی 

از دیگر شرایط دریافت این ویزا، ارائه اسناد و مدارکی است که نشان دهد، فرد می‌تواند هزینه‌های درمان و اقامت خود در آمریکا را تامین کند. 

ویزای پزشکی آمریکا
درمان در آمریکا

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای B2 آمریکا

افرادی که متقاضی دریافت این ویزا هستند، باید مدارکی را به سفارت ارائه دهند که عبارت‌اند از:‌

۱- پاسپورت معتبر

۲- عکس در استانداردهای تعیین شده 

۳- فرم درخواست ویزا 

۴- نامه از پزشکی در کشور مبدا 

۵- نامه پذیرش از پزشک یا بیمارستان در کشور مقصد 

۶- نامه و اسناد مربوط به تمکن مالی

۷- مدارکی که نشان دهد فرد بعد از پایان اعتبار ویزا به کشور خود باز می‌گردد

و…

 مراحل اخذ ویزای پزشکی آمریکا 

بیمارانی که متقاضی دریافت ویزای درمانی یا پزشکی آمریکا هستند، برای دریافت این ویزا باید مراحلی را پشت سر بگذارند که این مراحل عبارت‌اند از:‌

  • تکمیل فرم درخواست ویزا 
  • پرداخت هزینه‌های مربوط به ویزا 
  • دریافت وقت مصاحبه سفارت آمریکا 
  • آماده کردن مدارک مورد نیاز 
  • حضور در سفارت برای معاینه و مصاحبه 
  • دریافت ویزا 

نکته: 

دریافت این ویزا می‌تواند با توجه به شلوغی برنامه سفارت، چند هفته تا چند ماه طول بکشد. 

بیشتر بخوانید: ویزای پزشکی آلمان و شرایط دریافت آن 

ویزای پزشکی آمریکا
مراقبت‌های پزشکی آمریکا

تمدید ویزای پزشکی آمریکا 

در صورتی که طول دوره درمان بیمار بیشتر از ۶ ماه باشد، او می‌تواند برای تمدید ویزای خود اقدام کند. البته باید این کار به موقع و قبل از پایان اعتبار ویزا انجام شود. برای این کار فرد باید مدارک درمانی خود را به USCIS ارسال کند. 

در این مرحله نیز بار دیگر هزینه‌های درمان تخمین زده خواهد شد و فرد باید تمکن مالی خود را برای ادامه درمان ثابت کرده و با تکمیل فرم I-539 برای تمدید ویزا اقدام کند. از آنجایی که مدت پردازی این درخواست ممکن است زمان‌بر باشد،‌ باید بیمار به موقع برای درخواست تمدید اقدام کند. 

جمع‌بندی 

یکی از ویزاهای غیر مهاجرتی آمریکا، ویزای B2 است که یکی از اهداف صدور این ویزا، اجازه اقامت به بیمارانی است که قصد دارند مراقبت‌های پزشکی تخصصی دریافت کنند. در واقع بیماران می‌توانند با ویزای پزشکی آمریکا یا همان ویزای B2، به مدت ۶ ماه در آمریکا اقامت داشته باشند. 

این ویزا برای همراهان بیمار نیز صادر می‌شود و آنها نیز می‌توانند در تمام مدت زمانی که بیمار در آمریکا حضور دارد، در کنار او باشند. 

برای اینکه بیشتر با ویزاهای پزشکی کشورهای مختلف دنیا و شرایط دریافت آنها آشنا شوید، سایر مطالب این بخش را نیز بخوانید، همچنین برای مشاهده آخرین اخبار و به روزترین مقالات مهاجرتی به سراسر دنیا با مهاجر همراه باشید. 

 

سوالات متداول 

۱- آیا زنان باردار نیز می‌توانند ویزای پزشکی آمریکا را دریافت کنند؟

خیر، زنان باردار در صورتی می‌توانند این ویزا را دریافت کنند که دوره بارداری سخت و پیچیده‌ای دارند. در غیر این صورت باید به روش‌های دیگری به آمریکا سفر یا مهاجرت کنند. 

 

۲- آیا دارنده ویزای پزشکی آمریکا، اجازه کار در این کشور را دارد؟

خیر، فرد بیمار و همراهان او اجازه کار در آمریکا را ندارند.

 

۳- تمکن مالی مورد نیاز برای دریافت ویزای پزشکی آمریکا چقدر است؟

بسته به هزینه‌های درمان تمکن مالی تعیین می‌شود و برای هر فرد با دیگری متفاوت است. 

 

سعیده احمدزاده

سعیده احمدزاده به شما کمک می‌کند تا بیشتر با مقوله مهاجرت به کشورهای مختلف جهان و روش‌های مهاجرتی آشنا شده و انتخاب بهتری برای آینده زندگی خود داشته باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا