راهنمای جامع ویزای درمانی کانادا
ویزای درمانی یا مدیکال ویزا، مجوزی برای اقامت بیمار در کشور دیگری است تا بتواند در کشور مقصد خدمات درمانی مورد نیاز خود را دریافت کند، اما دریافت هر ویزای درمانی مانند ویزای درمانی کانادا، شرایط خاص خود را دارد و متقاضی باید واجد شرایط دریافت ویزا باشد.
مورد مهمی که در تمامی ویزاهای درمانی کشورهای مختلف دنیا مشترک است، این است که این ویزا یک ویزای غیر مهاجرتی است و تبدیل به اقامت دائم هیچ کشوری نمیشود و دارنده ویزا بعد از پایان اعتبار باید به کشور خود بازگردد.
از آنجاییکه کانادا یکی از کشورهای مطرح دنیا است و افراد زیادی برای درمان، این کشور را انتخاب میکنند، در ادامه بیشتر درباره شرایط و مراحل دریافت ویزای درمانی کانادا صحبت خواهیم کرد. برای آشنایی بیشتر با این ویزا، این مقاله را بخوانید.
فهرست مطالب
آشنایی با ویزای درمانی کانادا
کانادا یکی از پیشرفتهترین کشورهای جهان بوده و در زمینه پزشکی نیز پیشرفتهای چشمگیری دارد، بنابراین افراد زیادی برای درمان بیماری خود به این کشور سفر میکنند تا از مراقبتهای پزشکی و درمانی این کشور بهرهمند شوند.
ویزای درمانی یا ویزای پزشکی کانادا در دسته ویزاهای توریستی این کشور قرار داشته و با نام TRV (Temporary Resident Visa شناخته میشود. این ویزا مخصوص افرادی است که به مراقبتهای درمانی تخصصی نیاز دارند.
معمولا اعتبار ویزای پزشکی کانادا، ۳ ماه است و در صورتی که مراحل درمان به زمان بیشتری نیاز داشته باشد، این ویزا قابلیت تمدید خواهد داشت.
افرادی که میتوانند ویزای درمانی کانادا را دریافت کنند
معمولا مدیکال ویزا یا ویزای درمانی کشورها به افرادی صادر میشود که دارای بیماری سخت و پیچیدهای باشند که نیاز به خدمات درمانی تخصصی باشد. اداره مهاجرت کانادا نیز این ویزا را برای افرادی صادر میکند که:
۱- دارای انواع مختلف سرطان باشند
۲- دارای انواع تومور باشند
۳- بیماریهای مربوط به مغز و نخاع داشته باشند
و در حالت کلی، فرد باید دارای بیماری باشد که در کشور مبدا امکان درمان این بیماری وجود نداشته باشد و بیمار به خدمات درمانی پیشرفتهتری نیاز داشته باشد.
شرایط دریافت ویزای درمانی کانادا
افرادی که متقاضی دریافت این ویزا هستند، باید شرایط لازم را داشته باشند. این شرایط عبارتاند از:
۱- متقاضی باید ثابت کند که امکان ادامه مراحل درمان را در کشور خودش ندارد. برای این کار باید از پزشک معالج خود نامه پزشکی دریافت کند و تمامی جزئیات مربوط به بیماری، تشخیص بیماری و مراحل انجام شده در این نامه رسمی نوشته شده باشد.
۲- در مرحله بعد، بیمار باید تمامی مدارک پزشکی خود را به یک مرکز درمانی در کانادا ارسال کرده و از تیم پزشکی تاییدیه و پذیرش بگیرد.
با دریافت این پذیرش، فرد میتواند برای دریافت ویزای پزشکی یا همان مدیکال ویزای کانادا اقدام کند.
۳- شرط مهم بعدی این است که بیمار باید تمکن مالی کافی برای تامین هزینههای درمان و اقامت در کانادا داشته باشد.
بیشتر بخوانید: ویزای پزشکی آلمان
مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای درمانی کانادا
از مهمترین مدارک برای دریافت ویزای پزشکی کانادا میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
۱- فرم درخواست ویزا
متقاضی باید به سایت رسمی اداره مهاجرت کانادا مراجعه کرده و فرم درخواست ویزا را دریافت کند. سپس این فرم را به دقت تکمیل و امضا کند.
۲- نامه پذیرش از پزشک یا بیمارستانی در کانادا
پزشک باید یک تاییدیه از پزشک یا مرکز درمانی در کانادا داشته باشد که در این نامه بیماری او تایید شده باشد و نشان دهد که او نیاز به مراقبتهای پزشکی خاصی دارد که در کشور مبدا دسترسی به آنها ممکن نیست.
۳- نامه رسمی پزشک معالج در کشور مبدا
پزشک معالج باید در یک نامه رسمی اعلام کند که بیمار به مراقبتهای بهداشتی نیاز دارد که در کشور مبدا دسترسی به آنها وجود ندارد. در این نامه باید تشخیص بیماری و کارهای انجام شده به صورت دقیق نوشته شده باشند.
۴- گواهی تمکن مالی
مورد مهم بعدی ارائه مدارک و اسنادی است که نشان دهند فرد میتواند هزینههای درمان خود را در کانادا تامین کند و برای اقامت در این کشور مشکل مالی ندارد.
۵- پاسپورت معتبر
پاسپورت متقاضی باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.
۶- عکس پاسپورتی
مورد بعدی عکس است که باید برای ۶ ماه گذشته بوده و با استانداردهای عکس پاسپورت کانادا باشد.
۷- اثبات تای و وابستگی به کشور مبدا
یکی دیگر از مدارک بسیار مهم برای دریافت ویزای پزشکی کانادا، این است که فرد باید مدارکی را نشان دهد که وابستگیهای او را به کشورش نشان میدهند. مانند اسناد ملکی، شغلی یا خانوادگی به این ترتیب آفیسر قانع خواهد شد که او بعد از درمان به کشور خود باز خواهد گشت.
مراحل دریافت ویزای درمانی کانادا
افرادی که متقاضی دریافت این ویزای کانادا هستند، برای دریافت آن باید از چندین مرحله بگذرند. این مراحل عبارتاند از:
۱- آمادهسازی مدارک
اولین مرحله برای دریافت این ویزا، آماده کردن مدارک است. متقاضی باید تمامی مدارک مورد نیاز را به دقت جمعآوری و آماده کند.
۲- تکمیل فرم درخواست ویزا
در مرحله بعد متقاضی باید به سایت اداره مهاجرت کانادا مراجعه کرده و فرم درخواست ویزا را دریافت و تکمیل کند. این نامه باید به دقت و با صداقت تکمیل شده و اهداف سفر نیز کامل توضیح داده شود.
۳- پرداخت هزینههای مربوط به ویزای درمانی کانادا
در مرحله بعد، متقاضی باید هزینههای مربوط به ویزا را پرداخت کند. این هزینه به طور متوسط بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ دلار کانادا است. در صورتی که فرد مجبور به دریافت بیمه اضطراری باشد، باید برای بیمه نیز هزینه جدا پرداخت کند.
۴- تکمیل بخش بیومتریک
مرحله بعد، مرحله بیومتریک است. در این مرحله فرد باید به سفارت کانادا مراجعه کرده و بخش بیومتریک را که شامل اسکن اثر انگشت، عکسبرداری و… است را انجام دهد.
۵- بررسی و پردازش درخواست
بعد از این مراحل، متقاضی باید منتظر نتیجه ویزا بماند که معمولا بین ۳ روز تا ۱ سال طول میکشد تا درخواست ویزا پردازش شده و فرد ویزای خود را دریافت کند.
هزینههای ویزای درمانی کانادا
هزینههای ویزای پزشکی یا درمانی کانادا، شامل هزینههای مختلفی است که این هزینهها ارتباطی با هزینه بیمارستان و درمان ندارند. در واقع این هزینهها ثابت بوده و همه افراد باید پرداخت کنند.
هزینه بیومتریک | ۸۵ دلار |
درخواست ویزا با دعوتنامه | ۵۰۰ دلار |
درخواست ویزا بدون دعوتنامه | ۱۵۰ دلار |
تمدید ویزا | ۱۰۰ دلار |
جمعبندی
یکی از ویزاهای کوتاهمدت و موقت کانادا، مدیکال ویزای کانادا است که با اهداف درمانی برای بیماران صادر میشود. این ویزا مخصوص افرادی است که دارای بیماری پیچیدهای هستند و در کشور مبدا امکان دسترسی به مراقبتهای پزشکی تخصصی وجود ندارد.
ویزای درمانی کانادا اعتباری بین ۳ تا ۶ ماه دارد که در صورت نیاز فرد به مراقبتهای درمانی بیشتر، این ویزا قابل تمدید خواهد بود. ما در این مقاله سعی کردیم تا شما را با شرایط دریافت این ویزا آشنا کنیم.
برای اینکه با ویزای پزشکی درمانی سایر کشورهای جهان آشنا شوید، سایر مطالب این بخش را نیز بخوانید، همچنین برای مشاهده آخرین اخبار و به روزترین مقالات مهاجرتی به سراسر دنیا با مهاجر همراه باشید.
بیشتر بخوانید: صفر تا صد ویزای پزشکی آمریکا
سوالات متداول
۱- آیا ویزای درمانی کانادا برای زایمان نیز صادر میشود؟
خیر، ویزای درمانی ویزایی برای بیماریهای خاص است و ویزای زایمان یک ویزای توریستی معمولی است. مگر اینکه مادر باردار بارداری و زایمان خطرناکی داشته باشد.
۲- آیا داشتن تمکن مالی برای این ویزا الزامی است؟
بله، فرد باید بتواند هزینههای درمان و اقامت خود در کانادا را تامین کند.