مهاجرت به کره، یکی از قدرتهای اقتصادی و فناوری دنیا

کره جنوبی یکی از کشورهای پیشرو در فناوری و اقتصاد بوده و یکی از کشورهای محبوب در آسیای شرقی برای مهاجرت است. مهاجرت به کره از جهات مختلفی مورد توجه مهاجرین قرار دارد. این کشور با فرهنگی پویا (K-POP, K-Drama)، سیستم آموزشی باکیفیت و بازار کاری رو به رشد، فرصتهای بینظیری را برای مهاجران رقم زده است.
برای مهاجرت به کره نیز روشهای مختلفی وجود دارد و شهروندان ایرانی نیز میتوانند با توجه به شرایط خود یکی از این روشها را برای مهاجرت انتخاب کرده و آینده خود را در این کشور جذاب و پیشرفته بسازند.
در ادامه بیشتر با روشهای مهاجرت به کره آشنا خواهید شد، توصیه میکنیم که این مطلب را تا به انتها بخوانید.
فهرست مطالب
مهاجرت به کره و مزایای آن
کره کشوری است که در یک بازه زمانی کوتاه توانست از یک کشور جنگ زده به یکی از قدرتهای اقتصادی و فناوری دنیا تبدیل شود و با فرصتهای بینظیری که برای مهاجران میسازد، همواره مورد توجه مهاجران بوده است. از مهمترین مزایای مهاجرت به این کشور میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
-
اقتصاد و فناوری پیشرو
کره جنوبی یکی از کشورهایی است که در صنعت الکترونیک، خودروسازی، رباتیک و هوش مصنوعی در دسته کشورهای پیشرو قرار داشته و شرکتهای بزرگی مانند سامسونگ و ال جی در این کشور فعالیت میکنند.
-
کیفیت زندگی بالا و امنیت
کره یکی از امنترین کشورهای جهان است که در حملونقل مدرن و خدمات بهداشتی پیشرفته دارای زیرساختهای بسیار خوبی است.
-
سیستم آموزشی برتر
دانشگاههای کره در رنکینگهای جهانی جایگاههای بسیار بالایی دارند و بسیاری از آنها برنامههای انگلیسیزبان را ارائه میدهند.
-
فرهنگ پویا و جذاب
این کشور دارای فرهنگی پویا و جذاب بوده و مهاجران میتوانند تجربه زندگی در کنار یک فرهنگ غنی (سنتی و در عین حال فوق مدرن و تاثیرگذار) را داشته باشند.
-
فرصتهای شغلی و پژوهشی
در این کشور تقاضا برای متخصصان در بخشهای فناوری، تحقیق و توسعه بسیار بالا است.
بیشتر بخوانید: مهاجرت به ژاپن و مزایا و معایب آن

راههای اصلی مهاجرت به کره
برای مهاجرت به کره نیز چندین روش مختلف وجود دارد که به صورت کلی عبارتاند از:
۱- مهاجرت تحصیلی (Student Visa – D2)
رایجترین مسیر برای مهاجرت به کشور کره، مهاجرت تحصیلی است و به دلیل سیستم آموزشی کره و بورسیههای سخاوتمندانه دولت این کشور، هر ساله دانشجویان زیادی برای تحصیل کره را انتخاب میکنند. بورسیه GKS کره که یک فول فاند دولتی است و تمامی هزینههای شهریه، هزینههای زندگی، یکسال دوره زبان کرهای و حتی بلیط هواپیما را پوشش میدهد، فرصتی بینظیر برای مهاجرت تحصیلی به این کشور پیشرفته است.
دانشجویان بینالمللی بعد از فارغالتحصیل شدن از دانشگاههای کره این امکان را دارند که ویزای دانشجویی خود را به ویزای جستجوی کار یا ویزای کاری E-7 تبدیل کنند و در نهایت به اقامت دائم این کشور برسند.
بیشتر بخوانید: همه چیز درباره تحصیل در چین
۲- مهاجرت کاری (Work Visas)
روش دوم مهاجرت کاری است و افرادی که تخصص بالایی در یکی از زمینههای مورد نیاز کشور کره دارند، میتوانند با دریافت جاب آفر از یک کارفرما در این کشور، برای دریافت ویزای E-7 اقدام کنند. علاوه بر ویزای E-7، ویزای کاری کره انواع دیگری نیز دارد که عبارتاند از:
- ویزای E-2 برای افرادی بومی زبان انگلیسی (این ویزا عمدتا برای تدریس زبان انگلیسی در کره صادر میشود.)
- ویزای E-6 ویزایی برای هنرمندان و فعالان فرهنگی است
- ویزای E-9 یکی دیگر از ویزاهای کاری است که برای برخی از مشاغل صنعتی و کشاورزی صادر میشود.
برای هر کدام از این ویزاها، متقاضی باید یک جاب آفر داشته باشد که به ویژه برای دریافت ویزای E-7 دریافت جاب آفر بسیار رقابتی است.
۳- مهاجرت از طریق سرمایهگذاری (Investment Visa – D-8)
از دیگر روشهای مهاجرت به کره، میتوان به مهاجرت از طریق سرمایهگذاری اشاره کرد. افرادی که قصد راهاندازی کسبوکار و یا سرمایهگذاری در یک کسبوکار در کشور کره را دارندِ میتوانند با ویزای سرمایهگذاری کسبوکار D-8 یک مهاجرت موفق داشته باشند.
برای دریافت این ویزا، متقاضی باید شرایطی داشته باشد که این شرایط عبارتاند از:
-
داشتن سرمایه کافی
۱- حداقل ۱۰۰ میلیون وون کره جنوبی (۷۰۰۰۰ تا ۸۰۰۰۰ دلار آمریکا) برای راهاندازی استارتاپ
۲- حداقل ۳۰۰ میلیون وون کره جنوبی برای مشاغل عادی
۳- تا ۳ میلیارد وون کره جنوبی برای سرمایهگذاریهای بزرگ
-
داشتن پتانسیل نوآوری
شرط مهم بعدی داشتن پتانسیل نوآوری است و در صورتی که کارآفرین قصد راهاندازی استارتاپ را داشته باشد، این استارتاپ باید پتانسیل نوآوری را داشته و توسط مراکز مورد تایید دولت کره مانند KIDED تایید شود.
نکته:
این ویزا منجر به اقامت دائم کره خواهد شد.

۴- مهاجرت به کره از طریق ازدواج
یکی دیگر از روشهای مهاجرت به کشور کره، مهاجرت خانوادگی یا مهاجرت از طریق ازدواج است و افرادی که بتوانند با یک شهروند کرهای یا کسی که اقامت دائم این کشور را دارد، ازدواج کنند، میتوانند با ویزای ازدواج F-6 کره به این کشور مهاجرت کنند.
۵- ویزای تعطیلات کاری (Working Holiday Visa – H-1)
یکی دیگر از ویزاهای کره که به شهروندان ایرانی اعطا نمیشود، ویزای تعطیلات کاری است و جوانان ۱۸ تا ۳۰ سال کشورهایی که با کره توافقنامه دارند،میتوانند برای کار موقت حداکثر تا ۱ سال در کره اقامت داشته باشند.
شرایط عمومی مهاجرت به کره جنوبی
متقاضیان مهاجرت به کشور کره باید شرایط لازم را برای دریافت ویزا و اقامت در این کشور داشته باشند. از مهمترین شرایط مهاجرت به این کشور میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- مدرک تحصیلی متناسب با نوع ویزا
- مدرک زبان (آیلتس یا تافل با نمره تعیین شده برای تحصیل و کار) یا مدرک زبان کرهای TOPIK برای ادغام کامل و فرصتهای شغلی بهتر
- تمکن مالی کافی برای تامین هزینههای زندگی
- عدم سوء پیشینه و داشتن سلامت پزشکی
- شرط سنی در برخی از برنامههای مهاجرتی

جمعبندی
کره یکی از جذابترین و پیشرفتهترین کشورهای آسیایی است که میتواند مقصد خوبی برای مهاجرین به ویژه برای مهاجرت تحصیلی باشد. برای مهاجرت به کره نیز مانند هر کشور دیگری، ویزاهای مختلفی وجود دارد و متقاضیان با توجه به شرایط خود میتوانند یکی از این ویزاها را دریافت کرده و به این کشور مهاجرت کنند.
البته مهاجرت به این کشور به دلیل رقابتی بودن بسیاری از برنامهها و همچنین الزام برای یادگیری زبان کرهای، سختیهای خاص خود را دارد. ما در این مقاله سعی کردیم تا شما را با مهاجرت به این کشور آشنا کنیم. در صورتی که بخواهید درباره مهاجرت به سایر کشورهای آسیایی بیشتر بدانید، سایر مقالات این بخش را نیز بخوانید.
همچنین برای مشاهده آخرین اخبار و به روزترین مقالات مهاجرتی با مهاجر همراه باشید.
سوالات متداول
۱. آیا برای مهاجرت به کره جنوبی باید به زبان کرهای مسلط باشم؟
لزوماً خیر! بسیاری از دانشگاهها و شرکتهای بینالمللی برنامهها و فرصتهای شغلی را به زبان انگلیسی ارائه میدهند. با این حال، برای ادغام کامل اجتماعی، دسترسی به مشاغل بهتر و استفاده از خدمات عمومی، یادگیری زبان کرهای (حداقل تا سطح متوسط) بسیار توصیه میشود و یک امتیاز بزرگ محسوب میشود.
۲. مهاجرت به کره جنوبی از طریق کدام روشها رایجتر است؟
رایجترین روشها برای مهاجرت به کره جنوبی عبارتند از:
- مهاجرت تحصیلی (ویزای D-2): به خصوص از طریق بورسیه GKS برای دانشجویان ممتاز.
- مهاجرت کاری (ویزاهای E-Series): به ویژه برای متخصصان در حوزههای فناوری اطلاعات، مهندسی و بهداشت.
- مهاجرت از طریق سرمایهگذاری (ویزای D-8): برای کارآفرینان و سرمایهگذاران در کسبوکار.
۳. آیا امکان دریافت اقامت دائم و شهروندی در کره جنوبی وجود دارد؟
بله، در صورت اقامت قانونی و مستمر (معمولاً ۵ سال یا بیشتر) از طریق ویزاهای مشخص (مانند ویزاهای کاری E-7، سرمایهگذاری D-8، یا پس از تحصیل و یافتن شغل)، امکان درخواست برای اقامت دائم (Permanent Residency) و سپس شهروندی کره جنوبی (با رعایت شرایطی مانند تسلط به زبان کرهای و گذراندن آزمون تابعیت) وجود دارد.